دانلود پی دی اف کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی PDF

نوع فایل
PDF
حجم فایل
20MB
فروشنده
cio
تاریخ انتشار
13 آگوست 2024
دسته‌بندی
تعداد بازدیدها
5 بازدید
20,000 تومان

دانلود پی دی اف کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی PDF

وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است. کتاب «اندیشیدن درباره‌ی مغز» نوشته‌ی مایکل اوشی، یک کاوش مختصر و آموزنده در مورد عملکرد درونی مغز انسان است. این اثر بخشی از مجموعه معتبر «معرفی‌های بسیار کوتاه» است که توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده و به‌عنوان یک راهنمای غیر فنی و قابل فهم برای درک پیچیدگی‌های مغز طراحی شده است. برای خرید و دانلود کتاب های بیشتر همراه کتاب سل باشید.

 

نقد کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

کتاب با توصیف یک چشم‌انداز تاریخی آغاز می‌شود و سیر تکامل تفکر علمی درباره‌ی مغز را از دوران باستان تا امروز بررسی می‌کند. فصل‌های بعدی به توضیح مکانیسم‌های سیگنال‌دهی مغز پرداخته و توضیح می‌دهند که نورون‌ها چگونه از طریق سیناپس‌ها و انتقال‌دهنده‌های عصبی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. اوشی به توانایی مغز در پردازش اطلاعات حسی، درک جهان بیرونی و هماهنگ کردن اعمال و رفتارها می‌پردازد. 

بخشی از کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

ارتباط یک نورون با نورون دیگر در جایگاه خاصى از تماس نورون‌ها با یکدیگر به نام سیناپس اتفاق مى‌افتد و احتمالاً تعداد آن‌ها در مغز انسان بیش از ۱۰۰ تریلیون مى‌باشد. ارتباط‌هاى سیناپسى ضرورتا خصوصى است، به این معنى که هر سیناپس اجازه سخن گفتن بین یک نورون با فقط یک نورون دیگر را مى‌دهد. نیازى نیست جسم سلول‌هایى که با هم در ارتباط هستند به یکدیگر نزدیک باشد، زیرا نورون‌ها از طریق شاخک‌هاى ارتباطى طولانى به یکدیگر متصل مى‌شوند. اما، سیناپس‌ها تنها شیوه ارتباطى بین نورون‌ها نیستند. باید بین روش انتقال اطلاعات از یک نقطه به نقطه دیگر به شیوه سیناپسى و شیوه عمومى‌تر انتقال اطلاعات غیر سیناپسى که بیشتر شبیه انتقال اطلاعات به شیوه بى‌سیم در مغز است، تمایز اساسى قائل شویم. ماهیت شیوه انتقال اطلاعات سیناپس‌ها از یک نقطه به نقطه دیگر از طریق فیبرهاى شاخک‌هاى نورونى بیشتر یادآور مدارهاى الکترونیک است. در حقیقت نمودار سیم‌کشى سیناپسى مورد نیاز براى هر عملکرد مغزى خاص را مى‌توان «مدار» عصبى آن عملکرد خاص نامید. براى کارکرد سیناپس‌ها لازم است دو نورون در شکل‌گیرى یک ناحیه کوچک یا به طور مستقیم (سیناپس الکتریکى) یا با یک ارتباط خیلى نزدیک (سیناپس شیمیایى) همکارى داشته باشند. هنگامى که ارتباط به شیوه مستقیم باشد، پیام‌هاى الکتریکى تقریبا بدون هر گونه تأخیرى از طریق نفوذ پروتئین به سوراخ‌هاى غشاى نورون‌ها در نقطه اتصال از یک نورون به نورون دیگر عبور مى‌کند. معمولاً سیناپس‌هاى الکتریکى دوطرفه هستند، یعنى بخوبى مى‌توانند الکتریسیته را به تساوى به هر یک از دو سو منتقل کنند. سیناپس‌هاى الکتریکى مانند مفصل‌هاى جوشکارى‌شده در مدارهاى الکترونیکى هستند و در کارکرد خود اتصال‌هاى بسیار مطمئن و ثابتى تشکیل مى‌دهند.

معرفی کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های کتاب، بررسی شکل‌گیری حافظه است که اوشی آخرین یافته‌های تحقیقاتی در مورد چگونگی ایجاد خاطرات و مسیرهای عصبی مرتبط با یادآوری آن‌ها را به سادگی توضیح می‌دهد. او به حالات ذهنی تغییر‌یافته و نحوه‌ی عملکرد نادرست مغز و پتانسیل مداخلات پزشکی نیز اشاره می‌کند. کتاب به سوالات بزرگ و پرمناقشه درباره‌ی رابطه مغز با ذهن، آگاهی و پتانسیل‌های هوش مصنوعی می‌پردازد و اوشی در مورد آینده تحقیقات مغز، پیامدهای پروژه‌ی ژنوم انسانی، ژن‌درمانی و توسعه‌ی داروهای طراحی‌شده برای تغییر عملکردهای خاص مغز گمانه‌زنی می‌کند. این کتاب منبع ارزشمندی برای دانش‌آموزان، حرفه‌ای‌ها و هر کسی است که به یادگیری بیشتر در مورد مغز علاقه‌مند است. اوشی با ارائه‌ی داده‌های علمی به شکل فشرده و ساده، به خوانندگان کمک می‌کند تا درک بهتری از عملکرد پیچیده‌ترین عضو بدن انسان پیدا کنند.

چرا باید کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی خریداری کنیم؟

اگر بدن انسان را یک سیستم در نظر بگیریم، هر یک از ارگان‌های آن عضو این سیستم هستند و وظیفه‌ای تعریف‌شده دارند که باید آن را تا آخرین لحظه انجام دهند. به‌طور مثال، قلب، ریه و کبد موظف‌اند کارشان را انجام دهند. اما مغز شرایط متفاوتی دارد. مغز بیشتر از اینکه یک عضو از سیستم باشد، خود یک سامانه‌ی پویاست و رابطه‌ی ارگانیکی با بدن و دنیای بیرون دارد. مغز نه تنها فرمان می‌دهد، بلکه در ارتباط مداوم با اعضای بدن و جهان است. اطلاعات را از همه‌جا دریافت کرده و مطابق با شرایط مختلف تصمیم می‌گیرد. به‌عبارت دیگر، مغز دستگاهی متشکل از بافت‌های مغزی، ارگان‌های بدن و دنیای اطراف است. همین ساختار پیچیده باعث می‌شود توضیح دادن بسیاری از خصوصیات مغز کار دشواری باشد. به‌عنوان مثال، ممکن است بتوان حرکت نورون‌ها را در طول سیستم عصبی و انتقال فرامین توضیح داد، اما توضیح اینکه رؤیاها و احساسات چگونه شکل می‌گیرند، کار بسیار سخت‌تری است. مایکل اوشی در کتاب «اندیشیدن درباره‌ی مغز»، پس از بیان مفاهیم بنیادین درباره‌ی این عضو، به سراغ مهم‌ترین خصوصیات مغز می‌رود و سعی می‌کند آن‌ها را توضیح دهد؛ مفاهیمی مانند ادراک، حافظه، پردازش و انتقال اطلاعات و تغییرات حسی. او همچنین موضوع اختلالات مغزی را مطرح کرده و دلایل و ریشه‌های آن را بررسی می‌کند. به‌طور خاص، او توضیح می‌دهد که چه اتفاقی برای مغز می‌افتد که دچار اختلال می‌شود و بخشی از کارکردهایش را از دست می‌دهد.

📌 فهرست مطالب کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی: 

  • مقدمه
  • یادداشت مترجم
  • فصل نخست: اندیشیدن درباره مغز
  • از نشانه‌ها تا معنا
  • فصل دوم: از عناصر چهارگانه مزاج تا سلول‌هاى عصبى: سازه‌هاى ذهن
  • تصویربردارى آینده مطالعات مغز
  • فصل سوم: شیوه پیام‌رسانى در مغز
  • و…

خرید کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی pdf

دانلود رایگان pdf کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

دانلود کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی pdf

خلاصه کتاب اندیشیدن درباره‌ی مغز مایکل اوشی

 

به این کتاب امتیاز دهید ?

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • The file download link will be displayed immediately after payment.
  • The download link will also be sent to your email, so enter your email carefully.
  • An email may have been sent to your Spam or Bulk email folder.
  • Contact us if you could not download the file for any reason.