وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است. کتاب «نظریهی جامعهشناسی در دوران معاصر» نوشتهی جورج ریتزر، پرفسور شناختهشدهی دانشگاه مریلند و برندهی جایزه برای تدریس، یکی از منابع ایدهآل برای کسانی است که به دنبال متنی مختصر، قابل دسترسی و قابل فهم در مورد نظریههای جامعهشناسی هستند. این کتاب با گزیدهای از مطالب، به شکلی مختصر، جامع، آموزنده و جذاب، طیف وسیعی از ویژگیهای آموزشی را در بر میگیرد و دانشجویان بسیاری را به خود جلب میکند. برای خرید و دانلود کتاب های بیشتر همراه کتاب سل باشید.
نقد کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر
«نظریهی جامعهشناسی در دوران معاصر» به بررسی نظریهپردازان اصلی جامعهشناسی و رویکردهای نظری از بنیانگذاران کلاسیک تا به امروز میپردازد. جورج ریتزر و جفری استپنیسکی با تحقیقاتی بهروز شده در آخرین ویرایش کتاب، بسیاری از نظریهپردازان و مکاتب فکری را تحت عناوین گستردهای به یکدیگر متصل میکنند و دیدگاه تلفیقیای از نظریههای جامعهشناسی را به دانشجویان ارائه میدهند.
بخشی از کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر
یک رشته طولانی از انقلابهای سیاسی که به دنبال انقلاب فرانسه در ۱۷۸۹ پدیدار شده و در سراسر سده نوزدهم ادامه داشتند را باید به عنوان مهمترین عامل در پیدایش نظریهپردازی جامعهشناختی به شمار آورد. آنچه که توجه نخستین نظریهپردازان جامعهشناختی را به خود جلب کرد، نه پیامدهای مثبت بلکه نتایج منفی این دگرگونیها بوده آنها درصدد یافتن پایههای نوین نظم در جوامعی شده بودند که بر اثر انقلابهای سیاسی سدههای هجدهم و نوزدهم دستخوش آشوب گشته است. انقلاب صنعتی که در سده نوزدهم و نخستین سالهای سده بیستم بسیاری از جوامع غربی را در نوردیده بود، دست کم به اندازه انقلابهای سیاسی در شکل بخشیدن به نظریه جامعهشناسی اهمیت داشت. انقلاب صنعتی یک رویداد واحد نبود بلکه تحولات همبسته گوناگونی را در بر میگرفت که سرانجام جهان غربی را از یک نظام غالباً کشاورزی به یک نظام کاملاً صنعتی دگرگون ساختهاند. آرمان این نظام اقتصادی بازار آزاد بود. این نظام صنعتی وسرمایهداری واکنشهایی را نیز به دنبال داشت که به جنبشهای کارگری و نیز جنبشهای گوناگون تندرو دیگری انجامید که هدفشان سرنگونی نظام سرمایهداری بود.
معرفی کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر
این کتاب برای کسانی که میخواهند نمای کلی و قابل دسترسیای از کل سنت تفکر جامعهشناختی با تأکید بر ارتباط نظریههای کلاسیک و معاصر داشته باشند، منبعی کامل، جامع و مناسب است. کتاب «نظریههای جامعهشناسی در دوران معاصر» توسط محسن ثلاثی ترجمه شده و توسط نشر علمی منتشر شده است. این ترجمه با دقت و توجه به مفاهیم اصلی، به دانشجویان و پژوهشگران فارسیزبان کمک میکند تا به فهم بهتر و عمیقتری از نظریههای جامعهشناسی دست یابند.
چرا باید کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر خریداری کنیم؟
این کتاب، پاسخگوی نیاز شدیدی است که مدتها در این زمینه احساس میشد؛ نیازی به یک کتاب جامع، روشن و عاری از ابهام که بتواند خوانندگان را با نظریههای مختلف جامعهشناختی آشنا کند. این کتاب نه تنها به بررسی و تحلیل نظریههای مختلف میپردازد، بلکه به دانشجویان و پژوهشگران کمک میکند تا فهم عمیقتری از این نظریهها به دست آورند و بتوانند آنها را در تحقیقات و مطالعات خود به کار گیرند. این کتاب که به ویرایش و پژوهشهای بهروز شده مجهز است، نمای کلی و جامع از سنتهای تفکر جامعهشناختی با تأکید بر ارتباط نظریههای کلاسیک و معاصر ارائه میدهد و منبعی ارزشمند برای تمامی علاقهمندان به این حوزه محسوب میشود.
📌 فهرست مطالب کتاب نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر جورج ریتزر:
- فصل اول: زمینه تاریخی نظریه جامعه شناسی: نخستین سالها
- فصل دوم: زمینه تاریخی نظریه جامعه شناسی در سالهای بعد
- فصل سوم: کارکردگرایی ساختاری، نوکارکردگرایی و نظریه کشمکش
- و …
کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر pdf
نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر pdf
خلاصه کتاب نظریه های جامعه شناسی جورج ریتزر pdf
کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزر ترجمه محسن ثلاثی
دانلود کتاب نظریه جامعه شناسی جورج ریتزر ترجمه هوشنگ نایبی
ادامه مطلب