وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است. تاریخ تمدن، نوشته ویل دورانت و همسرش آریل دورانت، یک مجموعه ۱۱ جلدی است که تاریخ تمدن را برای خوانندگان عمومی پوشش میدهد. نوشتن این مجموعه بیش از چهار دهه به طول انجامیده و شامل چهار میلیون کلمه در نزدیک به ۱۰,۰۰۰ صفحه است. در زمان مرگ نویسندگان، دو کتاب دیگر در مرحله تولید بودند. ویل دورانت در جلد اول، با عنوان مشرق زمین، گاهوارهی تمدن، تاریخ خاورمیانه و شرق را تا سال ۱۹۳۳ بررسی میکند و هدفش این بود که تاریخ غرب را تا اوایل قرن بیستم بگنجاند. اما این مجموعه با جلد **عصر ناپلئون** به پایان میرسد، زیرا هر دو نویسنده پیش از تکمیل جلدهای اضافی درگذشتند. آنها یادداشتهایی برای جلد دوازدهم با عنوان **عصر داروین** و شرح مختصری برای سیزدهمین جلد **عصر انیشتین** به جا گذاشتند که میتوانست داستان تمدن را تا سال ۱۹۴۵ ادامه دهد. برای خرید و دانلود کتاب های بیشتر همراه کتاب سل باشید.
نقد کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت
شش جلد اول این مجموعه تنها توسط ویل دورانت نوشته شده و آریل فقط در بخش تشکرها ذکر شده است. اما از جلد **آغاز خرد**، آریل به عنوان نویسندهای معتبر شناخته میشود. این مجموعه در سال ۱۹۶۸ با انتشار دهمین جلد خود، **روسو و انقلاب**، جایزه پولیتزر را برای کتابهای غیر داستانی عمومی به دست آورد. در مقدمه جلد اول، دورانت قصد خود را برای نوشتن این مجموعه در ۵ جلد اعلام میکند، هرچند که در عمل چنین اتفاقی نمیافتد. این مجموعه به عنوان یکی از آثار برجسته در زمینه تاریخنگاری شناخته میشود و تأثیر زیادی بر درک عمومی از تاریخ تمدن دارد.
بخشی از کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت
تمدن را میتوان، به شکل کلی آن، عبارت از نظمی اجتماعی دانست که در نتیجة وجود آن، خلاقیت فرهنگی امکانپذیر میشود و جریان پیدا میکند. در تمدن چهار رکن و عنصر اساسی میتوان تشخیص داد، که عبارتند از: پیشبینی و احتیاط در امور اقتصادی، سازمان سیاسی، سنن اخلاقی، و کوشش در راه معرفت و بسط هنر. ظهور تمدن هنگامی امکانپذیر است که هرج و مرج و ناامنی پایان پذیرفته باشد، چه فقط هنگام از بین رفتن ترس است که کنجکاوی و احتیاج به ابداع و اختراع به کار میافتد و انسان خود را تسلیم غریزهای میکند که او را به شکل طبیعی به راه کسب علم و معرفت و تهیه ی وسایل بهبود زندگی سوق میدهد. اهمیت عوامل و اوضاع و احوال اقتصادی بیشتر است. ممکن است ملتی از تشکیلات سیاسی محکم برخوردار و مالک روحیة اخلاقی عالی باشد، و حتی مانند هندیشمردگان امریکا بهره ای از ذوق صنعتی داشته باشد، ولی هرگاه زندگی او از مرحلة شکار تجاوز نکند و امید زیستن او بر پایة لرزان و غیرثابت تعقیب صید متکی باشد، هرگز نخواهد توانست از سدی که دو عالم تمدن و بربریت را از یکدیگر جدا میسازد عبور کند. ممکن است در یک اجتماع ایلی و قبیله ای- مثل بدویان عربستان به شکل استثنایی، افراد نیرومند و باهوشی یافت شود که صاحب مزایای اخلاقی، از قبیل شجاعت و نجابت و کرم، باشند، ولی هرگاه در این اجتماع خمیرمایة نخستین فرهنگ و تمدن، که تأمین خوراک است، وجود نداشته باشد، تمام هوشها باید به مصرف موفقیت در شکار برسد، یا در راه حیلههای تجارتی به کار افتد، و هرگز از این حد تجاوز نمیکند و ظرافت و نازککاری، و به طور خلاصه هنرهای عالی، که معرف تمدن است، از آن میان به ظهور نمی رسد
معرفی کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت
ویل دورانت به تاریخ به عنوان یک علم مجرد نگاه نمیکرد؛ بلکه همواره آن را تحت تأثیر عوامل متعددی میدید. او در کتاب **درسهای تاریخ**، که در سالهای پایانی زندگیاش و پس از پایان یازده جلد **تاریخ تمدن** تألیف کرد، تأکید میکند که تاریخ ملتها باید با توجه به پدیدههای علمی جدیدی مانند زیستشناسی و همچنین عوامل دیگری نظیر نژاد، اخلاق، اقتصاد، فلسفه، شیوهٔ حکومت، مفهوم پیشرفت و جغرافیا نگارش شود. با این نگرش، دورانت تألیف مجموعه کتاب **تاریخ تمدن** را آغاز کرد که به کمک همسرش آریل تکمیل شد. قبل از این مجموعه، دورانت با کتاب **داستان فلسفه** به شهرت رسیده بود. فروش این کتاب به دورانت و آریل استقلال مالی داد و به آنها اجازه داد تا به سفرهای مختلفی بروند و چهار دهه را صرف نوشتن اثر مشهورشان کنند. این نگرش جامع به تاریخ، به دورانت کمک کرد تا تحلیلی عمیقتر و چندجانبه از روندهای تاریخی ارائه دهد و آثارش را به یکی از منابع معتبر در تاریخنگاری تبدیل کند. مهمترین اثر ویل دورانت، تاریخ تمدن، مجموعهای ۱۱ جلدی است که با همکاری آریل دورانت، همسرش نوشته شده است. در این کتاب، دورانت توانسته با استفاده از آثار مورخان مختلف – از هرودوت تا آرنولد توینبی – که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیستهاند، مکتب نوینی از تاریخنگاری را به وجود آورد. این مجموعه ناتمام است و دورانت قصد داشت نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهد. اما با مرگ هر دو، مجموعه تاریخ تمدن فقط تا جلد یازدهم که اختصاص به دوران ناپلئون دارد، پیش رفت.
چرا باید کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت خریداری کنیم؟
ویل دورانت در آغاز مجموعهٔ خود مینویسد: «میخواهم تاریخی پیرامون تمدن بنویسم و با کمترین جا، بیشترین مطلب را دربارهٔ سهم نبوغ و کار مردان بزرگ به میراث فرهنگی بشر بیان کنم.» برخلاف دیگر تاریخنگاران که تنها بر رویدادهای تاریخی و سیر تمدن بشری تمرکز دارند، او در اثر خود به **عوامل تمدنساز** در طول تاریخ نیز توجه زیادی داشته است. دورانت در این زمینه بیان میکند: «تمدن رودی است با دو ساحل، اما بیشتر تاریخنگاران تنها به خود رود توجه دارند.» این نقلقول به این نکته اشاره دارد که تاریخنگاران معمولاً توجه و دقت خود را صرف جریانهای پرآشوب و پرهیاهو میکنند، که ممکن است برداشتها و تفسیرهای درستی را به چالش بکشند. در مقابل، دورانت دیدگاه متفاوتی را مطرح میکند که در آن **حواشی تاریخ و تمدن** (ساحلها) نیز به اندازهٔ خودِ متن تاریخ اهمیت دارند. به نظر او، تمام مردمانی که در طول تاریخ خانه ساختهاند، مجسمهها را خلق کردهاند یا شعر سرودهاند، در شکلگیری «تمدن» نقش بسزایی داشتهاند.
خرید کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت جلد اول
خرید تاریخ تمدن ویل دورانت دست دوم
تاریخ تمدن ویل دورانت چاپ قدیم
تاریخ تمدن ویل دورانت جلد اول pdf
تاریخ تمدن ویل دورانت ۲۷ جلدی
به این کتاب امتیاز دهید ?
ادامه مطلب