وب سایت کتاب سل دانلود پی دی اف کتاب از خم چمبر محمود دولت آبادی PDF را برای شما عزیزان آماده کرده است. داستان «از خم چمبر» روایت زندگی پسری به نام طاهر است که با مشکل کمشنوایی مواجه است. او دو سال پس از بازگشت از خدمت سربازی، با مارو ازدواج کرده و در یک روستا زندگی میکند. این زوج در جالیز کار میکنند و فضای داستان به خوبی مشکلات و چالشهای زندگی روستایی را به تصویر میکشد. برای خرید و دانلود کتاب های بیشتر همراه کتاب سل باشید.
نقد کتاب از خم چمبر محمود دولت آبادی
محمود دولت آبادی، نویسنده این اثر، به خوبی زندگی شخصی و عاشقانه این زوج را به تصویر میکشد و در عین حال پای «پسر میرجان» را به میان داستان میآورد. پسر میرجان از گذشته به مارو علاقه داشته و همواره خود را در کنار او نگه داشته است. حضور مداوم او در داستان، به تنشها و فراز و نشیبهای روایت افزوده و خواننده را در طول ماجراها با خود همراه میکند. این داستان، درونمایهای اجتماعی و روانشناسانه دارد و به بررسی روابط انسانی، عشق و چالشهای زندگی در جامعه روستایی میپردازد. دولت آبادی با نثر خاص خود، دنیای پیچیدهای از احساسات و روابط را به تصویر میکشد که خواننده را به تفکر درباره زندگی و روابط انسانی وامیدارد.
بخشی از کتاب از خم چمبر محمود دولت آبادی
آقای ذیحقی. خر با خورجیناش از در خانه به درون رفت. طاهر بار علف را پایین گرفت، میان هشتی انداخت و لتهای در را پشت خر برداشت، به هشتی کشاند و در طویله را بست. حیوان از ته هشتی به طویله چپید و کرهاش را به زیر شکم گرفت. طاهر به طویله رفت، خورجین اش را از پشت خر برداشت، به هشتی کشاند و در طویله را بست. پس خورجین و بار علف را از هشتی به حیاط کشاند و بیخ دیوار جایشان داد و پیش از اینکه خورجین را بکاود به آقای مدیر سلام کرد. آقای مدیر ته یک زیرشلواری نازک راهراه از اتاقش بیرون آمده و توی ایوان ایستاده بود. آقای مدیر به سلام طاهر جواب داد و روی قالیچهاش که مادر طاهر هميشه عصرها برایش پهن میکرد نشست، به بالش تکیه داد و به طاهر «خدا قوت» گفت. طاهر صدای آقای مدیر را خوب نشنید، بااینحال مثل هميشه لبخندی زد و پیش خود چیزی گفت. بعد علفهای خورجینش را که با پا درهم کوفته بود با پنجههای کلفتش بیرون کشاند و خربزهای را که میان علفها جا داده بود برداشت، گردوغبارش را با دستوبال پیراهنش پاک کرد، دستی به گرده خربزه کوفت: «برکت ببینی» و آن را با شوق و حظ نگاه کرد، برخاست و رو به آقای مدیر رفت. آقای مدیر همانطور روی قالیچهاش نشسته بود و تازه داشت سیگار روشن میکرد. گرامافونش کنار دستش بود و تهمانده یک تصنیف را داشت تکرار میکرد. طاهر یکبار دیگر دستی به گرده خربزه کوفت، آن را یک دور میان دستهایش چرخاند و جلوی دست آقای مدیر گذاشت: هنوز خوب نرسیده، اما آبدار است آقای مدیر. نوبرش را برای شما آوردم. یکی دو تا رسیدهتر داشتهام، اما این پسر میرجان حراملقمه برایم نگذاشته. کنده و برده. حالا میخواهم بروم در خانهشان و حرف اول و آخرم را به باباش بزنم.
معرفی کتاب از خم چمبر محمود دولت آبادی
کتاب «از خم چمبر» داستان بلندی از محمود دولت آبادی، نویسندهی مطرح ایرانی است که جزو مجموعهی «کارنامه سپنج» به شمار میآید. این مجموعه شامل یازده داستان کوتاه و بلند است که بین سالهای ۱۳۴۱ تا ۱۳۵۵ نوشته شدهاند. داستانهای دیگر این مجموعه عبارتاند از بیابانی و هجرت، آوسنه بابا سبحان، گلدستهها و سایهها، ادبار و آیینه، سفر، با شبیرو، عقیل عقیل، دیدار با بلوچ، روز و شب یوسف و گاواربان. این داستانها بازتابی از فضای روستایی نشین آن دوران ایران هستند که شرایط اجتماعی و اقتصادی جامعه نابسامان بود.
چرا باید کتاب از خم چمبر محمود دولت آبادی خریداری کنیم؟
داستان «از خم چمبر» روایت زندگی پسری به نام طاهر است که گوشهایش سنگین و کمشنوا است. او دو سال است که از سربازی بازگشته و با مارو ازدواج کرده است. آنها در روستا زندگی و بر روی جالیز کار میکنند. فضای داستان در دل روستا و مشکلات و گفتوگوهای این طبقه از جامعه، درونمایهی اکثر داستانهای دولت آبادی است. دولت آبادی زندگی شخصی و عاشقانهی این زوج را به تصویر میکشد و پسر میرجان را به میان داستان میآورد. پسر میرجان از گذشته به مارو علاقه داشته و همچنان خود را در کنار او نگه داشته است. حضور مداوم او داستان را شکل میدهد و خواننده را در طول فرازوفرودهایش با خود همراه میکند. سبک داستان در کتاب «از خم چمبر» مانند سایر داستانهای مجموعهی «کارنامه سپنج» ساده و روان است. خواننده با مطالعهی آن میتواند لذت داستان فارسی را تجربه کند. این کتاب بهطور مستقل توسط نشر نگاه در سال ۱۳۸۳ منتشر شده است و نسخهی الکترونیک آن نیز در فیدیبو برای خرید و دانلود موجود است.
کتاب جدید محمود دولت آبادی
کتاب های محمود دولت آبادی
خرید کتاب های محمود دولت آبادی
در یتیم محمود دولت آبادی
بهترین های محمود دولت آبادی
به این کتاب امتیاز دهید ?
ادامه مطلب